Nieuws over horen, zien en zwijgen

4456an$IN668013731894710@ComputerES

Juli 2013

Beste HZZ interessent

Onze Online Newsletter  staat weer vol met internationaal nieuws over het thema "Horen, Zien en Zwijgen". Ook zijn er een aantal pagina's van de website bijgewerkt met de nieuwste gegevens.

Hier gaat het naar onze Online-Nieuwsbrief


De Wereld Hepatitis Dag op 28 juli 2013

Deze dag staat helemaal in het teken van Horen, Zien en Zwijgen en is dus van bijzondere interesse voor alle HZZ verzamelaars. We ontvangen graag berichten en foto's van iedereen die eraan mee doet. Informaties en links in de Online-Nieuwsbrief.


De Horen, Zien en Zwijgen verzamelaarsdagen in 2013 en 2014

 

Dit jaar hebben zowel in Europa, als ook in de Verenigde Staten, de HZZ verzamelaarsdagen voor de eerste keer in het voorjaar plaatsgevonden. In de Online-Nieuwsbrief staan links naar de fotoalbums van beide bijeenkomsten.

 

Voor 2014 moeten voor beide evenementen de plaats en datum (voor- of najaar) nog definitief worden vastgelegd en we wachten op informaties van de diverse organisatoren. Zodra er meer over bekend is, staat het allemaal weer te lezen in onze Online-Nieuwsbrief.

 


De foto's van www.three-monkeys.info zijn weer voor iedereen zichtbaar  

 

Een maand geleden ontvingen we een aantal emails met de mededeling dat alle foto's van onze website verdwenen waren. Deze rampmeldingen kwamen van mensen die Internet Explorer 8 en 9 gebruikten. Na enige weken hard speurwerk hebben we ontdekt, dat een sinds lang bestaande instelling van onze website,  opeens dit probleem bleek te veroorzaken. (de hotlink-bescherming).

 

Alles zou nu weer in orde moeten zijn, maar als iemand nog problemen met niet-verschijnende foto's heeft, zijn we dankbaar voor een mailtje hierover.

 


Mededelingenbord en Gastenboek

 

Een bezoek aan onze website is eigenlijk nooit compleet zonder even in het Gastenboek te kijken. In de loop der jaren is dit tot een interessante tweede informatiebron geworden over van alles wat er in de wereld van de drie HZZ apen gebeurt.

 

Link naar het Gastenboek

 


Three-Monkeys.Info als beste website

 

We ontdekten een duitse website waarin www.three-monkeys.info als de beste inhoud-relevante website wordt vernoemd. We vermelden deze informatie met een klein beetje trots. De (vertaalde) verklaring van het project:

"Een van de belangrijkste doelen van dit project is om alternatieve bronnen van informatie te vinden. Dit wordt bereikt door een diepgaande analyse, waarbij de nadruk ligt op het vinden van de beste webpagina's voor elk interessengebied "

http://de.yourwebsite.com/tag/die+drei+affen/


 De HZZ aapjes van Gandhi

We hebben in de newsletter vrij veel aandacht besteed aan de veiling van de "HZZ aapjes van Gandhi". Na de beroemde three monkeys van Nikko in Japan, zijn dit toch wel de meest genoemde HZZ beeldjes. We vinden het heel storend, dat er op het gebied van de nalatenschap van Gandhi zoveel onwaarheden de ronde doen en dat er in een officiŽle veiling tienduizenden Euros gevraagd en betaald worden voor een set HZZ aapjes van zeer twijfelachtige herkomst.

 


 Bladzijden die regelmatig worden geactualiseerd


Op 30 juli 2013 zijn Ria en Bert Willering 50 jaar getrouwd.

 

We ontvingen hierover een e-mail van hun kinderen, die we hiermee natuurlijk graag doorgeven. Hier klikken .

 


Contact en Feedback  

We vinden het altijd leuk wanneer lezers en bezoekers van onze website ons een berichtje sturen en we zijn dankbaar voor alle informaties. Dit is een grote hulp om de website interessant en actueel houden.Opmerkingen, voorstellen en aanvullingen zijn dan ook altijd welkom.

Bij voorbaat dank en met HZZ verzamelaarsgroeten vanuit Zwitserland,

Emil Schuttenhelm

HZZ verzamelaar en
webmaster van
http://three-monkeys.info/


Contact

Web: www.three-monkeys.info/